LITTLE KNOWN FACTS ABOUT هزینه تخریب ساختمان.

Little Known Facts About هزینه تخریب ساختمان.

Little Known Facts About هزینه تخریب ساختمان.

Blog Article

آیا قبل از شروع عملیات تخریب برنامه ریزی برای جمع آوری و دفع مواد حاصل از تخریب انجام شده است؟

برای این که بتوانید طبق اصول تخریب ساختمان را انجام دهید، بهتر است تا چک لیستی برای انجام این کار تهیه کنید. چک لیست تخریب ساختمان به شرح زیر است:

این روش هزینه تخریب ساختمان را کاهش می‌دهد و امکان بازیاف مصالح را فراهم می‌کند، اما از طرف دیگر احتمال خطای انسانی و خسارات ناشی از آن وجود دارد، برای ساختمان‌های نوساز و چندطبقه مناسب نیست، و بسیار کند است.

بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.

تخریب ساختمان در بسیاری از موارد اولین قدم در اجرای یک پروژه ساختمانی است. کارفرمایان برای اصلاح نقشه و تغییر دکوراسیون دست به تخریب ساختمان میزنند. تخریب ساختمان به طور کلی شامل تخریب دیوار ، تخریب سقف و تخریب کف میشود. همچنین در برخی موارد شامل تخریب کلی ساختمان به منظور ساخت ساختمان جدید است. ذکر این نکته الزامی است که هرگونه تخریب ساختمان به منظور اصلاح نقشه طراحی داخلی نیازمند مجوزهای لازم از شهرداری منطقه است. عمدتاً برای نوسازی ساختمان های قدیمی و یا بازسازی ساختمان نیاز به تخریب ساختمان به طور کلی و یا جزئی است. هدف از تخریب ساختمان برداشتن قسمت هایی از سازه است که نیاز به بهسازی دارند. توجه به اصول ایمنی حین تخریب مهمترین عاملی هست که هم کارفرما و هم پیمانکار باید به آن دقت کنند. در صورتی که اصول ایمنی حین تخریب ساختمان در نظر گرفته نشود جدا از خسارت های مالی ممکن است تخریب ساختمان منجر به خسارت های جانی شود که قطعاً جبران پذیر نیست و پای کارفرما و پیمانکار را به مراجع قضایی باز خواهد کرد.

در غیر اینصورت همسایه ها حق شکایت دارند و امکان دارد که از ادامه عملیات جلوگیری شود.

اگر سازه در محله‌ای با جمعیت متراکم واقع شده باشد، باید بودجه بیشتری برای تخریب آن کنار بگذارید.

آیا قبل از شروع عملیات تخریب در صورت نیاز به محدود یا تخریب ساختمان مسدود نمودن پیاده روها و معابر عمومی مجاور ساختمان از مراجع ذیربط اجازه لازم کسب شده است؟

امیدواریم با مطالعه این راهنما پاسخ سوالات‌تان درباره خدمات این حوزه، قیمت تخریب ساختمان و فاکتورهای موثر بر آن، نحوه استعلام هزینه و ثبت درخواست در «خدمت از ما» را گرفته باشید.

هزینه تخریب ساختمان با توجه به متراژ و تعداد طبقات، قدمت، نوع اسکلت و دیوارها، روش تخریب و میزان دسترسی پروژه محاسبه می‌شود.

همچنین باید به این نکته توجه داشت که آیا پیمانکار خود این ماشین‌آلات را در اختیار دارد، یا اینکه آنها را کرایه می‌کند.

پیش از آغاز عملیات تخریب (و پس از دریافت مجوز از شهرداری)، یکسری اقدامات برای آماده‌سازیِ سازه وجود دارد که بهتر است از آنها مطلع باشید:

برای مثال شما تصور کنید اگر شیئی از دست یکی از کارگران در چهارراه ولیعصر تهران سقوط کند احتمال حادثه بیشتر است یا اگر همان شیئ در یک کوچه بن بست از دست کارگر رها شود.

میزان تعهد هزینه پزشکی : میزان تعهد هزینه پزشکی برای هر نفر در هر حادثه و در طول مدت بیمه نامه یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در هرینه بیمه تخریب ساختمان می باشد.

Report this page